Bensinkort Og Kredittkort Dec 24, 2015

Det finnes mange forskjellige kredittkort som gir rabatt på forskjellige varer og tjenester, men har du hørt om hele 80 øre i rabatt per liter bensin du fyller? Dine Pengers kredittkorttest viser at du ikke trenger å kjøpe et kredittkort som tar flere hundrelapper i årsgebyr. Landkreditt banks kredittkort har tidligere år fått pallplassering for kredittbrukeren. Er det rabatt på sportsutstyr som er viktig for deg, så vil ikke nødvendigvis 365Privat være det beste kredittkortet for deg ettersom de hovedsaklig har rabatter i kles- og skobutikker. Ikano Visa: 1 prosent rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner og i dagligvarebutikker tilknyttet Visa (2% hos Shell). Minimum 30 øre rabatt på drivstoff hos Statoil, 1-2-3-automater og Best Stasjoner.

Det heter simpelthen Norwegian-kortet og gir deg også cashback på alle kjøp over hele verden. Til sist vil vi nevne et kredittkort som passer perfekt for den som vil spare penger på drivstoff, men ikke for alle andre. Det er en solid bonus, og kombinert med 30 øre ekstra i rabatt dersom du fyller hos Esso, så kan du spare så mye som 81 øre per liter bensin. Dette er altså det optimale kredittkortet med cashback for deg som kjører mye og vil spare penger på nettopp dette! Cashback betyr penger tilbake , og det gis av kredittkortselskapet og ikke den som selger varen.

Først og fremst gjelder det begrensinger på hvor du kan benytte opptjente bonuspoeng eller penger. Det er heller ikke uvanlig med tidsbegrensninger på når bonusen kan/må benyttes. En rabatt på 10 prosent betyr ganske enkelt at du får 10 prosent avslag i prisen. Det er først og fremst dette som skiller kredittkort med rabatter fra kort med bonus og/eller cashback. Dersom andre vilkår og fordeler er identiske, så vil et kredittkort med rabatter være å foretrekke fordi man altså får direkte avslag i prisen. Navnet bensinkort tilsier naturlig nok at det er når du betaler bensin du oppnår disse fordelene.

Da vil du altså tjene ca 7 800 Eurobonus poeng hos SAS og dette er bare litt over 50% av verdien som Norwegian gir deg under forutsetning at Oslo - København koster 12 000 Bonuspoeng. Det blir samme regnestykke hos Classic American Express bortsett fra at du der vil få 1 000 bonus poeng ekstra ved oppstart slik at du første året kommer ut marginalt bedre med 8 800 poeng.

Fordelene og rabattene en kan oppnå med slike kort er ofte knyttet til videre bensinkjøp, selv om det også kan tilbys andre fordeler eller cashback - pengene tilbake på godt norsk, altså at du kan få en del av det du har brukt tilbake enten i form av gratis kreditt eller kontantuttak. Et av de beste bensinkortene er Flexi VISA som lar deg velge 4% cashback på en valgfri kategori.

Mange kredittkort, uavhengig av om de har cashback eller ikke, har omfattende bonusprogrammer som du kan dra nytte av. Det koster nemlig ikke noe å eie et kredittkort, og man betaler heller ikke noe for å bruke det. Enkelte banker gir deg også en velkomstgave når du søker om et kredittkort gjennom banken, og kan tilby deg bonuser når du handler mye med kortet.