Vi Har Testet Og Kåret Beste Forbrukslån (Desember 2015) Jan 18, 2016

Vi tilbyr forbrukslån opptil 500 000 kroner, med rente fra 7,5 %. Du kan raskt og enkelt låne penger til hva du vil. Du har regnet ut at du skal kunne klare å bo med en leiekostnad på kr. 9400,- pr. måned, med studielån og småjobber på ettermiddag og kveld. Prisen er 2.7 millioner, noe som betyr at du selv må ha en egenkapital på kr. 400.000,-. Forbrukslånet betaler du ned i løpet av eksempelvis 5 år. Dette vil koste deg ca. 9.400,- pr. måned. Andre krav kan være tilsvarende dette, som at du må ha jobbet i minst tre år og betalt skatt til Norge.

Vi bruker alle kredittkort fra tid til annen og det anbefales av de fleste økonomer å benytte kredittkort når man er på ferie osv. Selv om du er innvandrer så må du være av en viss alder (mellom 18 til 25 år hos de fleste norske banker), og du må også ha en viss inntekt. Under «Refinansiering av lån og kredittgjeld» legger du inn den gjelden du vil refinansiere via Lendo. Trygt — Lendo tilbyr trygghetsforsikring på lånet ditt, som hjelper deg å håndtere lånekostnadene om noe skulle skje. Det kan være forskjellige årsaker til at du får avslag på søknad om forbrukslån.

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl geb 900 kr, totalt 195 720 kr.) Renten settes individuelt for hver låntaker. Etter noen få klikk med gjennomgang av forskjellige banker og låneinstitusjoner, kan du fylle ut et enkelt søknadskjema med de få nødvendige opplysningene du blir bedt om å gi, og kjapt sende inn søknaden. Et forbrukslån er et godt alternativ til kredittkort, særlig hvis du er opptatt av forutsigbarhet rundt dine månedlige utgifter. Du vil derimot kredittvurderes av et uavhengig byrå før du får innvilget et lån.

En av de beste løsningene for å skaffe seg egenkapital er å spare i BSU Greier du å spare maksimalbeløpet på 25 000 kroner i året, vil du ha rundt 250 000 kroner til egenkapital i løpet av 8 år. Det krever selvsagt at du tar raskt lån på dagen og tok denne smarte avgjørelsen for lenge siden, og står klar med pengene i dag. Har du foreldre med økonomien i orden, vil det kunne være en løsning å låne av dem, eller ta opp et lån med sikkerhet i dine foreldres bolig.

Guidene gir deg også informasjon om andre aspekter du burde huske på når du låner penger. Videre finner du mange nyttige artikler om forbrukslån og hvordan pengene utbetales. Her har vi også satt opp en liste over noen av markedets beste lån, og hvilke kostnader som følger med hvert enkelt lån. Du kan også lære om inkasso, refinansiering og hvordan du benytter forbrukslån på en mer effektiv måte. Et eksempel på sistnevnte er finansiering av feriereiser, og muligheten til å spare penger ved forhåndsbestilling. I tillegg finner du nyttig informasjon om gjeldshåndtering og hvordan du kan samle alle små lån under en oversikt.

Når vi først er i en situasjon der vi trenger litt ekstra penger, og disse kan lånes uten for mye administrasjon, kan dette være en god løsning for å komme seg ut av ei midlertidig knipe, eller fordi vi trenger å investere i noe akkurat nå. På internett kan man enkelt og greit søke opp en rekke seriøse lånetilbydere. De aller fleste banker og finansinstitusjoner som tilbyr oss å låne penger, krever normalt at vi har en viss inntekt, eller vil få det i nær fremtid.

Det er særlig de mindre lånene på under 50 000 som er de raskeste å få. De fleste lånetilbydere trenger kun noen enkle opplysninger om inntekt og gjeld, og så foretar de en kredittsjekk av lånesøker. Disse lånene kalles for lån uten sikkerhet nettopp fordi man ikke trenger å stille med pant i verdier som hus eller hytte. Har vi vært så uheldige å få en betalingsanmerkning vil det være hovedsakelig refinansieringslån som vil være aktuelle.